Handelsbetingelser

Generelle oplysninger / handelsbetingelser
Hjemmesiden WWW.innoliving.dk drives af firmaet:

Innoliving ApS
CVR nr: 35817999
Tlf:  25 94 94 78

4600 Køge
Danmark

Produktinformation:
På Innoliving.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til Innoliving.dk via Kontakt@innoliving.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Innoliving.dk accepterer ordren. Alle priser i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Innoliving.dk.

Vi anvender følgende betalingsmuligheder med kort DanKort /ViSA/ViSA Dk/Elektron /MasterCard/Debit / Maestro og Paypal. Der pålægges ingen skjulte gebyrer

Levering:
Når du handler hos Innoliving.dk er der altid 39,- kr i fragt. Vi benytter os af GLS og kan levere i hele Danmark. Vi kan derudover efter aftale levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. Hvis du som kunde afgiver ordre inden kl 14.00, vil vi sende din pakke samme dag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-3 Hverdage.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dette skal afklares: 

  • Er der overhovedet noget galt med varen
  • Skyldes det, der er galt, en oprindelig fejl ved varen
  • Lever varen op til det, der var aftalt

Bevisregler:
0-6 måneder: formodningsreglen gælder
6-24 måneder: forbrugeren skal bevise, at fejlen, der klages over, var til stede på leveringstidspunktet.

Formodningsreglen: 0-6 måneder
Når en fejl eller mangel viser sig inden for de første seks måneder efter leveringen, gælder der efter købeloven en ”formodning” om, at fejlen eller årsagen til den allerede var til stede, da varen blev leveret til forbrugeren.

Denne regel kaldes ”formodningsreglen”. Du skal – som forbruger – derfor ikke bevise andet, end at varen har den fejl eller mangel, som du nu klager over.

Varen sendes til:
Innoliving.DK

Unionsvej 11
4600 Køge

Du bedes på forlangende angive, hvori manglen består.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kontakt@innoliving.dk eller telefonisk på 25 94 94 78 . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager på www.forbrug.dk.

Adressen til forbrugerklagenævnet:

Forbrugerklagenævnet,
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Innoliving.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Innoliving.dk kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Innoliving.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Innoliving ApS egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Innoliving.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Innoliving.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail : Kontakt@innoliving.dk eller telefonisk på 25 94 94 78 eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

RABATKODER & VÆRDIBEVISER
Benytter du dig af rabatkoder eller værdibeviser, udstedt af Innoliving.dk, skal du være opmærksom på, at man ikke kan bruge mere end én rabatkode pr. ordre.

Dette er både en forretningmæssig og teknisk foranstaltning.

Batteri-drevne produkter
Bemærk: For at opretholde din 2 årige reklamationsret på varer med genopladelige litium-batterier gælder følgende:
1. Batteriet skal genoplades mindst én gang om måneden
2.Hvis batteriet ikke opladet i en periode på 3 måneder, går dette i sleep-mode og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder reklamationsretten/garantien, da der således er tale om, forkert anvendelse, og altså ikke tale om fabrikationsfejl.

SMS & E-mail Service
Innoliving.dk påtager sig retten til, som en service, at påminde kunden via SMS & E-mail omkring køb der ikke blev gennemført, leveringsinformationer vedr. kundens ordre, ugenlige tilbud og lign.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Innoliving.DK

Unionsvej 11
4600 KØGE

Fortrolighedspolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos INNOLIVING ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Den dataansvarlige på innoliving.dk er Direktør /Jonas og Direktør Sebastian

Der videregives ingen oplysninger til tredjemand uden kundens forudgående accept og tilladelse, til f.eks. at benytte eventuelle kommentarer til vores anmeldelsessite

Som registreret hos INNOLIVING ApS,har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kontakt@innoliving.dk

Forbehold for ændringer:

Innoliving ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:Innoliving.DK
Unionsvej 11
4600 Køge
E-mail: kontakt@innoliving.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: ______________________________          Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ____________________________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): ____________________________________________________________________________________
Fortrydelsesårsag: ____________________________________________________________________

Dato: __________________________