Viser 1–30 af 33 resultater

El løbehjul – Innoliving.dk 

Det elektriske løbehjul, også kaldet el-løbehjul, er et innovativt transportmiddel, som vi kan se, spreder sig på tværs af landene. Ofte er elektriske løbehjul set i storbyer såsom San Francisco, Paris, Berlin og mange andre steder. Dette har inspireret den danske regering, og i starten af 2019 blev der indført en forsøgsordning, som betød gode nyheder for tilhængere af el-løbehjul. Vi er kæmpe fortalere for denne idé. Det elektriske løbehjul er en utrolig smart idé! For eksempel er det med til at skåne miljøet og substituere kørsel i bil. Det kan nemt medbringes på farten og er samtidig hamrende sjovt! Derudover er det en god transportløsning til børn og unge, som skal til-og fra skole, og hvis de samtidig hentes, er det noget mere praktisk at medbringe i bilen sammenlignet med en cykel.

På innoliving.dk finder du alt hvad du skal vide i forhold til el-løbehjul, lovgivning, regler og sikkerhed. Med vores 5 års erfaring inden for branchen, har vi opnået et bredt kendskab til markedet og deler derfor vores kendskab samt bedste råd. I de kommende afsnit vil du kunne læse om de forskellige modeller af elektriske løbehjul samt markedet, priser, regler og lovgivningen for dem. Til sidst har vi lavet en FAQ med ofte stillede spørgsmål, som vi håber kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til el-løbehjul eller overvejer at købe et. Derudover er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på 25 94 94 78 eller kontakt@innoliving.dk ved spørgsmål.

 

Modeller og størrelser af El-Løbehjul

Markedet inden for el-løbehjul består af tusindevis af varianter, modeller, mærker og størrelser. Det kan godt fremstå meget uoverskueligt og svært at sammenligne diverse modeller. Vi har gjort det nemt og beskrevet de mest hyppigste modeller og størrelser, som giver dig et bedre overblik.

El-løbehjul 6 tommer

Et Elektrisk løbehjul med hjulstørrelse på 5-6 tommer anvendes ofte af børn, unge og teenagere. Denne model kan typisk tage en max vægt på 100-140 kg og kan opnå en rækkevide på 7-15 km.
Er du voksen, kan du sagtens bruge denne model, men vil typisk ikke blive anbefalet, hvis du skal opnå længerevarende rækkevidder. Her vil det være oplagt med større hjul.

På innoliving.dk er vores el løbehjul 6” udstyret med et kraftfuldt batteri, som leverer en rækkevide på hele 15 kilometer. Dertil er det udstyret med indbygget LED-lys, reflekser og en max hastighed på 20 km/t, som gør det lovligt i forhold til dansk og europæisk lovgivning. Ydermere er det produceret med et patenteret folde-system, som gør det muligt at slå el-løbehjulet sammen på blot 2-3 sekunder. Dette er en kæmpe fordel, når det elektriske løbehjul skal medbringes på farten eller medtages i baggagerummet. Desuden kan du indstille el-løbehjulet i 2 forskellige gear, som ændrer tophastigheden. Dette er en fordel hvis du som forældre ikke tillader dit barn at køre for stærkt, og du kan derfor nemt begrænse el-løbehjulet ved blot at trykke på en knap.

El løbehjul 6 tommer – Klik og se mere

 

El-løbehjul 10 tommer

Er du på udkig efter det ultimative El løbehjul, så er dette den perfekte løsning. Vores El løbehjul med 10 tommer leverer en rækkevide på hele 20 kilometer. Dertil er det udviklet med både fodbremse og skivebremse, som er en kæmpe luksus!

Denne model er det oplagte valg til dig, som skal køre længere distancer hvortil max vægten også går til 200 kg. El løbehjulet er med indbygget elektronisk speedometer og designet i et flot og skandinavisk inspireret udtryk. Denne model har naturligvis også et smart folde-system, så du sagtens kan medbringe det hvorind turen går hen.

 

El løbehjul 10 tommer – klik og læs mere

Hvad er dit behov af elektrisk løbehjul?

Når du skal vælge dit el-løbehjul, er det vigtigt, du overvejer dit behov, inden du foretager dit valg. For at du som forbruger får den bedste løsning, skal du altså spørge dig selv, hvad du anser som værende behovet. Er du fx et barn, som ønsker et elektrisk løbehjul til og fra skole? Så anbefaler vi typisk en model omkring de 5-7” hjul, gerne produceret i letvægtsmateriale, som gør det lettere at have med omkring. Og dog, er du en voksen, som søger et el-løbehjul til og fra arbejde eller til stationen? Så anbefaler vi 8-10” hjulstørrelse, som giver en bedre køreoplevelse til de længerevarende distancer. Ofte vil denne type også levere en længere rækkevidde og en højere max vægt på produktet.

 

Sådan kører du på dit El-løbehjul

Trin 1. Start el-løbehjulet ved at holde den røde knap inde i 2-4 sekunder.

Trin 2. Ved start, skal du stille dig på el-løbehjulet og tage ét skridt, imens du trykker på speederen for at aktivere motoren.

Trin 3. Når du først kører, kan du skifte gear ved at dobbelttrykke på den røde knap.

Trin 4. Når du vil standse, kan du vælge at bruge enten bag-bremsen med foden eller ved at trykke på håndbremsen. 

Neden for kan du se en video af vores El-løbehjul 6 tommer.

 

Hvorfor købe el-løbehjul hos Innoliving?

Når du skal tage stilling til, hvor du vil købe dit el-løbehjul, er det vigtigt at vælge en troværdig og service-minded forhandler. Hos Innoliving har vi solgt og forhandlet el-løbehjul i cirka 5 år, som har givet os et kæmpe know-how til produkterne og markedet. Dertil har vi opbygget et tæt samarbejde med vores leverandør, som gør, vi kan stå 100% inde for produkterne og kvaliteten. Vi har længe arbejdet på produkterne og udvider konstant for at levere de absolut bedste produkter til dig som forbruger. Når du bestiller et el-løbehjul, vil du modtage det inden for 1-3 hverdage med forsendelse fra GLS, hvor du altid kan følge din pakke via Track & Trace. I pakken vil der være en dansk manual, som giver dig en nem og overskuelig vejledning til at komme hurtigt i gang. Vores el-løbehjul er samlet på forhånd, og du skal som det eneste montere dine medfølgende håndtag og oplade el-løbehjulet.

Ydermere har vi en teknisk afdeling, som gør, at vi kan klare de fleste sager, reparationer og udskiftninger. Har du fx et problem med dit batteri eller driller den ene bremse? Så står vi altid til rådighed og klarer problemet inden for max 1 uge. Er problemet noget, vi ikke kan klare, hvilket vi ikke har prøvet endnu, så ombytter vi naturligvis dit produkt, så du får en velfungerende. Det betyder altså, at du som forbruger opnår en kæmpe ekstra service ved at handle på innoliving.dk

El løbehjul
El løbehjul 6″ – klik og læs mere

Sådan forlænger du levetiden på dit elektriske løbehjul

Er du interesseret i at forlænge dit el-løbehjuls levetid, så har vi udarbejdet nogle gode råd til, hvordan du holder og plejer dit elektriske løbehjul. Det primære, som forlænger dit el-løbehjul er, at du undgår ”sjatte opladning”. Det betyder, at du IKKE skal oplade det, hver gang du har kørt en lille tur. Vi anbefaler, at du kører produktet helt tomt for strøm, før du oplader det fuldt igen.

Derudover anbefaler vi, at du kun kører på tørre veje og undgår vandpytter, mudder og vådt græs. Samtidig er det en god idé at aftørre dit el-løbehjul efter kørsel og opbevare det indendørs eller i en opvarmet garage.

 

Sikker anvendelse af dit el-løbehjul

Vi anbefaler, at du tager dig tid og læser hele produktmanualen, inden du anvender og tager dit elektriske løbehjul i brug. Foretag en daglig kontrol af det ydre på dit el løbehjul, inden du anvender det. Opdager du løse dele eller skader, så kontakt venligst din forhandler vedr. råd og reparation. Anvend ikke dit el-løbehjul på en måde, som kan udsætte dig selv eller andre for fare. Vi fraråder kraftigt, at du modificerer dit el-løbehjul. Det er et højteknologisk produkt, og derfor skal det behandles derefter. Modifikation kan tilsidesætte vigtige sikkerhedsaspekter samt afskaffe garantien på dit produkt.

For din egen sikkerhed og produktets bedes du respektere vægtbegrænsningen. Manglende hensyn til dette kan beskadige dit el-løbehjul. Når du skal til at påbegynde kørsel på dit nye el-løbehjul, anbefales det, at du ifører dig sikkerhedsudstyr og en sikkerhedshjelm. Et el-løbehjul kan hurtigt fremstå sjovt og meget uskyldigt. Dog kan det også være skadevoldende, og det skal derfor håndteres med respekt og fornuft. Dertil har vi formuleret vores bedste sikkerhedsråd, som vi håber, du vil tage til dig inden du starter med at køre el-løbehjul:

 • Hjelme & sikkerhedsudstyr er en god idé, når du kører på el-løbehjul
 • Sænk farten til en (3-10 km/t) når du kører over bump og på ujævne veje
 • Venligst følg sikkerhedsreglerne i det pågældende land
 • Venligst gennemgå dit el-løbehjul inden kørsel og vær sikker på, at alle skruer er fastmonteret og spændte
 • Vi anbefaler ikke at køre i regnvejr og ved slemme temperatursvingninger

 

El-løbehjul Regler: 

Kunne du tænke dig at blive klogere på lovgivningen inden for el-løbehjul, så har vi beskrevet de vigtigste punkter, som giver dig et bedre overblik. Alle el-løbehjul fra innoliving.dk er lovlige og sikkerhedsgodkendte og følger naturligvis de nedenstående regler for kørsel på elektrisk løbehjul. Som transportminister Ole Birk Olesen udtaler: ”Vi skal være åbne for nye måder, at bevæge os på i trafikken, og det er jeg glad for, at der er bred enighed om blandt Folketingets partier”. Hos Innoliving elsker vi innovation og nytænkning, og denne udtalelse går rigtig godt i hånd med vores vision, og hvordan vi ser udviklingen inden for nye transportmuligheder.

Fakta om kørsel på el-løbehjul:

 1. Du skal være fyldt 15 år for at køre lovligt på elektrisk løbehjul og dog….
 2. Børn under 15 år må kun køre på el-løbehjul hvis de er sammen med en voksen på over 18 år. På lege og opholdsområder er dette krav ikke gældende og barnet må derfor godt køre alene.
 3. Der må ikke være noget sæde på el-løbehjulet.
 4. Kørsel med motoriserede løbehjul skal foregå på cykelstien.
 5. Det elektriske el-løbehjul må højst køre 20 km/t, hvilket alle vores el-løbehjul fra Innoliving naturligvis overholder.
 6. Fra d. 1. januar 2022 er det blevet lovpligtigt at køre med hjelm, når man kører på el-løbehjul.

Kilde: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

 

Miljøbevidst kørsel – El-løbehjul 

Folketinget har som tidligere nævnt vedtaget, at elektriske løbehjul er lovlige på de danske offentlige veje. Dette anser vi som et skridt i den rigtige retning mod et grønnere og mere miljøbevidst Danmark! Vi er fortalere for at få flere folk ud af bilerne og over på el-løbehjulet, som er med til at sænke CO2 udledningen. Dette går godt i hånd med vores vision om, at alle danskere skal eje et el-løbehjul, da vi ser så mange fordele ved det. Her har vi listet nogle af dem:

 • El løbehjul er en hurtig, grøn og effektiv måde at transportere sig på
 • Det er praktisk at medbringe på farten og kan nemt sammenfoldes
 • Med et elektrisk løbehjul kan du undgå kø og morgentrafik
 • Billigt at forbruge og oplade
 • Sjovt transportmiddel, som gør turen til en leg

 

Købe eller leje af El-løbehjul? 

Synes du også, et elektrisk løbehjul er en god idé, og er du i tvivl, hvorvidt du skal leje eller købe?
I København og Århus har man placeret en masse el-løbehjul, som placeres tilfældigt i byerne og koster 10 kr. i startpris og 1,5 krone for det første minut. Det betyder, at hvis du kører på udlejnings el-løbehjul i 1 time, vil det koste 100 kr.

Det virker ikke dyrt vel? Og dog. Kører du fx 30 minutter hver vej til arbejde 1 time sammenlagt, vil du kunne køre cirka 1 måned, før et GoRunner El-løbehjul ville være betalt. Derudover har vi også testet denne udlejningsservice og ofte erfaret, at forbrugerne har medbragt udlejnings el-løbehjulet hele dagen. De har derfor været placeret inden døre, som gør det svært og utilregneligt at finde et el-løbehjul i nærheden af dig.

På baggrund af vores vision har vi valgt, at prissætte vores produkter til en overkommelig og retfærdig pris, som vi kan stå inde for. Her fokuserer vi på at ramme den brede målgruppe, hvor alle kan være med. Ydermere koster kvalitet og design også, så derfor kan Gorunner heller ikke sammenlignes med billige discount modeller. Vores vision er simpelt at tilbyde ”value for money”. Når du køber et GoRunner produkt, ved du, at du har gjort et godt køb!

Hvorvidt du ønsker at leje eller købe, er naturligvis helt op til dig, men tænk dig godt om 😉

 

Tilbehør til El løbehjul 

Udover at købe et sikkerhedsgodkendt el-løbehjul, findes der rigtig meget tilbehør og udstyr. Hos Innoliving prioriterer vi sikkerheden særdeles højt, så det første vi anbefaler, at du skal tilkøbe, når du skal køre på el-løbehjul, er en sikkerhedshjelm. Derudover er det rigtig populært at anvende navigation, musikstyring og telefonopkald, når vi er på farten. Derfor anbefaler vi, at tilkøbe et Handleband, som er en innovativ mobilholder, som passer til de fleste telefoner. Med dette produkt kan du på få sekunder på- og afmontere din smartphone, som giver dig en masse muligheder på farten!

Med et el-løbehjul er du godt kørende lige fra start. Du kender dem måske også under navne som ’elektrisk løbehjul’ ’electric scooter’ ’kick scooter’.

 

CE-godkendte el-løbehjul 

Du har formentligt hørt om CE-registreret produkter, men hvad betyder det egentlig? CE-mærkningen er skabt for at beskytte dig som forbruger og er et krav for visse produkter inden for EU. CE er en betegnelse, som betyder, at producenten står 100% inde for produktet og dets lovkrav i forbindelse med salg og videreformidling i Europa. CE-mærkningen vil altid stå på produktet, og du skal altid være opmærksom på dette før produktet tages i brug. Vil du vide mere om CE-mærkningen, så klik og læs her….

 

RoHS godkendelse af elektriske løbehjul

Ligesom du lige har stiftet bekendskab til CE-mærkningen og dens betydning, så har vi gjort det samme med RoHS. Her forklarer vi, hvad direktivet dækker over, og hvad du skal være opmærksom på.  Du kan klikke her og læse mere og blive klogere på RoHS godkendelsen. 

Hos os finder du kun sikkerhedsgodkendte, CE  og RoHs registreret el-løbehjul, da vi ønsker dig de bedste produkter, men også sikker handel for vores kunder.

 

El-løbehjul FAQ:

Sådan oplader du dit elektriske løbehjul

1) Tilslut den medfølgende oplader og strømadapter, så de bliver til én enhed.

2) Indsæt opladeren i din nærmeste stikkontakt

3) Åben opladningsindgangen

4) Indsæt opladeren i indgangen på el-løbehjulet

Oplader el løbehjul

Hvor lang tid tager det at oplade et el-løbehjul?

Når du har indsat opladeren i opladningsindgangen og tændt for kontakten, så vil en fuldopladning typisk tage 3-4 timer. Når opladningen er færdiggjort, vil batteri-indikatoren skifte lys, og du ved nu, at opladeren kan afmonteres fra el løbehjulet.

  

Mit el-løbehjul vil ikke lade?

Oplever du problemer med opladningsprocessen på dit el-løbehjul? Først skal du sikre dig at opladeren og strømadapteren er korrekt sammentilsluttet. Derefter skal du naturligvis sikre dig, at stikkontakten er tændt og opladeren er indsat korrekt i indgangen på løbehjulet. Opfylder du alle disse krav og opladningen ikke starter, så kontakt venligst din forhandler.

 

Hvordan folder jeg det elektriske løbehjul sammen?

En af de mange innovative funktioner ved el-løbehjulet er dets foldefunktion, som gør det utrolig praktisk. For at folde det sammen, skal du gøre følgende:

1) Stil produktet oprejst & tag fat i den viste foldetap

2) Træk ned i folde-tappen

3) Du vil høre en klik-lyd, når udfoldningen er gjort korrekt.

 

Sådan udfolder du det igen:

1) Træk i foldetappen
2) Stil styret oprejst
3) 
Du vil høre en klik-lyd, når udfoldningen er gjort korrekt.

Sådan monterer du de medfølgende håndtag

Spænd håndtagene indtil de er helt stramme *Venligst bemærk, at der både er venstre & højre håndtag, som monteres med forskellig retning.

Mit el-løbehjul vil ikke tænde?

Der kan være flere løsninger til, at dit el-løbehjul ikke vil tænde. Først skal du sikre dig at oplade det elektriske løbehjul, så batteriet er fuldopladt. Hjælper dette ikke, skal du kontakte din forhandler.

 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så tøv ikke og send os en mail eller ring til os på 25 94 94 78.

 

TILBUD