I denne kategori finder du de fedeste Gadgets til familien og hjemmet. Her kan du bl.a. støde på vores store udvalg inden for Segboard. Vi har muligvis Danmarks bedste sortiment inden for Segboard, hvor vi tilbyder mange størrelser, modeller og tilbehør. Derudover kan du se vores seneste kategori inden for El løbehjul, hvor vi ligeledes tilbyder forskellige modeller, tilbehør og størrelser. El løbehjul er det nyeste inden for Gadgets, og er lige blevet gjort lovligt i starten af 2019. Her har vi skrevet en masse brugbart læsestof, så du ved alt om elektriske løbehjul.

Viser 1–15 af 136 resultater

Gadgets hos Innoliving

Se vores spændende udvalg inden for Gadgets og bliv introduceret til en masse innovative produkter.

El løbehjul – innoliving.dk 

Vores seneste tilføjelser er inden for El løbehjul, hvor vi har udvidet sortimentet med nogle sindssyg fede modeller. Vi har længe forhandlet Elektriske løbehjul, og besidder derfor et stort kendskab til dette. Vi har gjort det utrolig nemt for dig som forbruger og beskrevet El løbehjul regler, modeller og hvad du skal være opmærksom på. Derudover har vi tilføjet en præsentationsvideo, som demonstrerer nogle af vores modeller. El løbehjul – Aldrig har det været sjovere, at transportere sig!

Segboard – innoliving.dk 

Ligeledes El løbehjul, har vi solgt Segboard i snart 5 år, som har givet os et kæmpe know-how til produkterne og markedet. Det har gjort, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af Segboard til nogle retfærdige priser. Vores vision er, at tilbyde værdi for pengene hvor kvalitet, sikkerhed og funktionalitet er primære fokus. Det unikke ved, at handle hos innoliving er vores tekniske afdeling, som varetager alle problemer du end skulle støde på.