Viser alle 26 resultater

Segboard – Innoliving.dk

På innoliving.dk finder du alt hvad du skal vide omkring Segboard uanset om det er forskellige modeller, størrelser, sikkerhed, regler eller lovgivning. Vi har solgt sikkerhedsgodkendte Segboard i 5 år, og det har givet os en masse erfaring og gode råd, som vi glædeligt deler her på siden.

 

Modeller og størrelser af Segboard

Segboard 6.5 tommer

Standard størrelsen og den meste sete og anvendte er 6.5 tommer. Dette var den første model på markedet, som typisk anvendes af børn og unge da den er nem at medbringe på farten. Hos Innoliving modtager du en Gratis medfølgende taske, som gør det utrolig nemt at medbringe dit Segboard på farten. Derudover er 6.5 tommer en god begynder model, som på trods af sin mindre størrelse stadig kan klare en max belastning på hele 100 kg. Ydermere er der ikke sparet på udstyr hvad angår denne model, som er produceret med indbygget LED-lys & Bluetooth. Indbygget Bluetooth, kan du tilkoble til din smartphone, tablet eller computer og lytte til alt din yndlingsmusik mens du er på farten. Nedenfor ses billede af vores Carbon Black.

Segboard CarbonKlik her for at læse mere om Segboard Carbon

 

Hummer Segboard 8.5 2.0

En af de nyere og mere moderne modeller er Hummer Segboard 2.0 med 8.5 tommer hjulstørrelse. Denne model er kendetegnet med sine robuste og terrængående hjul, som gør det muligt at køre på grusveje, græsunderlag og overvinde mindre småsten. Denne model er ligeledes produceret med et indbygget LED-lys, som aktiveres under kørsel og giver et fedt udtryk rundt om Segboarded. Nedenfor ses et billede af Hummer Segboard 2.0 i Sort

Hummer Segboard 2.0Klik og læs mere om Hummer Segboard 2.0 

Segboard 10 tommer
Skal du op i den største størrelse Segboard med hele 10 tommer hjulstørrelse? Dette er det ultimate Segboard, som klarer en max vægt på 120 kg og kommer i vores speciel designede Carbon farve.

Segboard 10 tommer
Klik her for at se mere om Segboard 10 tommer 


Gokart til Segboard
Som en innovativ tilføjelse kan man tilvælge en Gokart til sit Segboard, som muliggør en mere stabil og sikker kørsel. Hos innoliving anbefaler vi, at tilkøbe en Gokart særlig til nybegyndere da det giver en fornemmelse af Segboard og hvordan man kan styre det. Største forskel med Gokart er, at du vil sidde i et fastmonteret sæde i stedet for at stå oprejst og skulle balancere. Vi tilbyder én type Gokart adapter til Segboard, som er vores standard som passer til alle ovenstående modeller og størrelser.

Gokart til segboard
Gokart til segboard

 

Sådan står du på dit Segboard

Trin 1. Start Segboardet ved at trykke på ON- knappen.

Trin 2. Ved start skal du sikre dig at Segboardet er korrekt kalibreret ved hjælp af indikatoren mellem fo-d pladerne. Placér din ene fod plant på Segboardet,
få balancen og flyt så din anden fod op på boardet.

Trin 3. Når brugeren står med begge fødder vil Seg – boardet arbejde på at holde brugeren oprejst. Ved et
let tryk med tæerne begynder Segboardet at kørefremad Ved en let tilbagelæning vil boardet køre baglæns.

Trin 4: Sådan drejer du til venstre og højre:
– Pres højre fod ned for at dreje til venstre.
– Pres venstre fod ned for at dreje til højre.

Her ses en video med Jasmin, som kører på Segboard.

 

Pris, tilbud og kvalitet på Segboard:

Som tidligere nævnt er Segboard et bredt marked med mange varianter og forskellige slags. Prisen varierer typisk fra 1.000-3.500 kr. og det kan være svært at se forskel og vide hvad man skal vælge.
Hos Innoliving bestræber vi os efter, at tilbyde en høj kvalitet, sikkerhedsgodkendt produkt til en overkommelig pris. Med andre ord er vores vision, at tilbyde ”value for money”. Vi vil altså gerne lave nogle gørlige priser hvor de fleste kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten.
På baggrund af 5 års erfaring har vi fået et tæt samarbejde med en pålidelig leverandør hvor vi muliggør at tilbyde dette. Derudover kører vi løbende Segboard tilbud, hvor du kan gøre et godt køb.

 

Sådan holder du og plejer dit Segboard

Segboard er ligesom den meste elektronik bedst uden regn, støv og andet snavs. Derfor anbefaler vi at du undgår kørsel i regnvejr eller på våde veje. Derudover er du nybegynder, vil du som regel miste balancen i starten, som kan medføre større ridser og skrammer, som kan beskadige dit Segboard. Derfor tilbyder vi også Covers til dit Segboard, som forlænger levetiden på dit produkt. Vores covers er utrolig nemme at montere og er udviklet i silicone så du undgår ridser og lignende. Ydermere, tilkobler du dit Segboard til en Gokart vil det også kunne medføre ridser og gnidninger fra den monterede Gokart. Her er det også en super god idé at påføre et Segboard cover. Dertil er det en god idé at aftørre dit board efter kørsel. Det anbefales, at opbevare dit Segboard i rum ved almindelig temperaturer og undgå ekstreme temperatursvingninger.

 

Regler, sikkerhed & gode råd til Segboard

I starten af 2019 blev der ændret i lovgivningen og det har medført gode nyheder inden for Segboard, El-Løbehjul og andre motoriserede køretøjer.

Det er nemlig vedtaget, at Segboard er blevet lovlige på offentlig vej, så de nu kan anvendes, som transportmiddel når du skal fra A til B. Vi har derfor gjort det nemt for dig og opsummeret de vigtigste ting du skal være opmærksom på:

– Du skal minimum være 15 år for at køre på Segboard

– Du skal være iført hjelm

– Kørsel med selvbalancerende køretøjer må kun ske på strækninger, hvor der er anlagt cykelsti, og skal i disse tilfælde ske på cykelsti

– På veje inden for tættere bebygget område, som har en hastighedsgrænse på højst 50 km/t, må køretøjerne dog føres på vejen, hvis der ikke er anlagt en cykelsti.

– Motoriserede køretøjer må maksimalt køre 20 km/t

 

Sikker anvendelse af Segboard

Her følger en kort gennemgang af hvordan du sikrest anvender dit Segboard. Vi anbefaler at du tager dig tid og læser denne manual igennem inden du anvender dit Segboard. Foretag en daglig kontrol af Segboardets ydre inden du anvender det, opdager du løse dele eller skader kontakt din forhandler vedr. råd og reparation. Anvend ikke dit Segboard på en måde som kan udsætte dig selv eller andre for fare.
Vi fraråder kraftigt at du modificerer dit Segboard. Det er en højteknologisk maskine og boardet skal behandles derefter. Modifikation af Segboardet kan tilsidesætte vigtige sikkerhedsaspekter som er til for din sikkerhed.

For din og Segboardet sikkerhed bedes du respekterere vægtbegrænsningen. Manglende hensyn til dette kan medføre overophedning med automatisk slukning som følge. Sker dette under kørsel er der risiko for at du falder og skader dig selv.

 

Generelle gode råd til Segboard

Når du skal til at starte med kørsel på Segboard anbefaler vi, at du ifører dig sikkerhedsudstyr og en sikkerhedshjelm. Segboard ser hurtigt meget nemt og sjovt ud, men du skal have respekt for det da du hurtigt kan falde og komme galt afsted. Er du et barn anbefaler vi, at du kører under opsyn af en voksen over 18 år. Ydermere anbefales det, at holde i en bordkant eller en støttende ven/veninde, som holder dig indtil du har fået balancen. I begyndelsen vil det være en mærkelig fornemmelse og det kræver tilvænning før du ”mestrer” at køre på Segboard. Dog er vores erfaring at børn er rigtig dygtige og lære det efter 2-3 gange.

Garanti og reparation

Ved at handle hos Innoliving, er vi meget interesseret i at DU får den bedste købsoplevelse og gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Dette betyder, at vi tilbyder almindelig 2 års reklamationsret, som understøtter de tekniske dele. Dog vil tegn på misligholdelse og dårlig anvendelse af dit Segboard betyde, at vi ikke dækker. Vi er stadig interesseret i, at hjælpe dig og med mange års erfaring inden for Segboard vil vi gøre alt hvad vi kan så du undgår problemer med dit Segboard. Vi har ugentlig reparation af vores Segboard’s og kan også hjælpe dig hvis skaden er sket. For at undgå for mange reklamationer har vi med vilje valgt at betale ekstra for en højere kvalitet så både du som kunde og os som forhandler undgår for mange problemer og hovedpiner.

 

Supportdelen og FAQ Segboard:

Har du oplevet problemer med dit Segboard? Vi har samlet en oversigt over de mest forekommende problemer og hvordan du kan løse dem.

Sådan oplader du dit Segboard

For det bedste resultat og for vedligeholdelse af batteriets levetid læs følgende nøje igennem og følg instruktionerne. Du skal følge de kommende steps for at oplade dit Segboard

– Tilslut den medfølgende Segboard oplader i opladningsindgangen på dit Segboard

– Indsæt stikket i din stikkontakt og tænd for kontakten

– Din oplader vil nu lyse og opladningen er begyndt

Hvor lang tid tager det at oplade et Segboard

Typisk tager en opladning 2-3 timer før at dit produkt er fuldopladt. Når du vil modtage dit Segboard vil der typisk være lidt strøm på batteriet fra start af. Her anbefaler vi, at du fuldoplader boarded inden det tages i brug. Opladningstiden kan godt variere fra model til model, men generelt vil det tage 2-4 timer. Det anbefales IKKE, at oplade Segboarded længere end den anbefalede tid.

Mit Segboard vil ikke lade?

Det første du skal se efter om opladeren er indsat korrekt i Segboarded og om den er tilsluttet helt. Er dette tilfældet er det vigtigt at se om selve opladeren er korrekt sammensat eller om det sidder løst. Derudover skal du naturligvis tjekke, at stikkontakten er tændt så der overføres strøm.
Afhjælper det ikke problemet anbefaler vi at tilkøbe en ny oplader, som ofte vil løse problemet.

Sådan genstarter/kalibrere du et Sikkerhedsgodkendt Segboard

Oplever du, at de tryksensitive pladder ryster eller, at det ikke kører lige længere? Her kan det være en god idé at genstarte/kalibrere dit Segboard. Dette foregår ved at placere Segboarded parallelt overfor hinanden samt holde tænd-knappen inde i 8-10 sekunder. Dernæst vil lyset starte og ofte vil Segboarded bippe. Lad det derefter stå i lidt tid, hvorefter det kan tændes og herfra er det blevet kalibreret. Alternativt kan du tilkøbe et nyt Segboard batteri og udskifte dette.

 

Bluetooth tilslutning til Segboard

Er dit Segboard produceret med indbygget Bluetooth og musikafspiller? Nogle af vores Segboard fra Innoliving.dk er produceret med indbygget Bluetooth, som muliggør afspilning af musik og andre lyde over dets indbygget højtalere. For at parre dit Segboard skal du gøre følgende:

  1. Tænd dit Segboard
  2. Aktiver Bluetooth på din Smartphone/Tablet
  3. Find enheden under indstillinger
  4. Vælg enheden og parring vil automatisk ske
  5. Når du er tilsluttet vil en stemme sige ”Connected”

 

Medfølgende fjernbetjening til dig Segboard

Udover de mange smarte funktioner medfølger der en fjernbetjening som kan kontrollere dit Segboard. På fjernbetjeningen er der flere knapper som er listet neden for:

  1. Den første knap er ”Låse” funktionen.
  2. Anden knap er ”Lås op” funktionen som aktiverer dit Segboard.
  3. Den tredje knap er ”Alarm” knappen som vil sige en bip lyd.
  4. Fjerde og sidste knap vil også sige en bip lyd og kan bruges til at kontrollere farten.

Fjernbetjening segboard

Er du blevet klogere? Det håber vi ihvertfald ellers så ring til os. Du kan vælge dit Segboard her og bestille nu!

 

TAGS: Segboard, Hummer Segboard 2.0, Sikkert Segboard, Regler Segboard, Segboard og Gokart, Segboard tilbud, Godt Segboard, Segboard 10 tommer, Hummer segboard