Viser alle 23 resultater

El-cykel – Innoliving.dk

På innoliving.dk finder du alt, hvad du skal vide omkring el-cykler, uanset om det er forskellige modeller, størrelser, sikkerhed, regler eller lovgivning. Vi har solgt sikkerhedsgodkendte el-cykler i 3 år, og det har givet os en masse erfaring og gode råd, som vi glædeligt deler her på siden.

Modeller og udvalg af Elcykler

E-bike mini

Skal du bruge en kompakt, let og elegant el-cykel, så er vores mini e-bike det oplagte valg. Med sin lave vægt og innovative funktioner kan du let folde den sammen og medbringe på farten. Denne størrelse er det ideelle valg til fx. bykørsel, camping eller til opbevaring på en båd. Den mindste model er udstyret med 6.6Ah litium batteri, som stadigvæk giver en lang rækkevidde, så du kan komme fra A til B, og med de 14″ tommer hjul kan du stadigvæk opnå en komfortabel kørsel.

E-bike Offroad & Citybike

Når vi taler el-cykler med større hjul end 18″, vil de være oplagt til pendler kørsel og længere turer. Dog går vi ikke ned på innovative funktioner, og på vores modeller kan du fx. let skifte batteri på farten eller medbringe det, når det skal oplades. Derudover har vi udviklet nogle modeller med massive hjul, som muliggør terrænkørsel, som er vældig praktisk og cool!

Gode råd til at forlænge batteriets levetid

I vores el-cykler sidder der høj kvalitets CE og RoHs godkendte litium batterier, som du nemt kan forlænge levetiden på ved at følge disse gode råd.

1. Opbevar og oplad batteriet ved stuetemperatur
2. Oplad batteriet ofte – også efter korte turer
3. Undgå at køre batteriet fladt
4. Oplad det kun med den medfølgende og godkendte oplader

Regler for El-cykel

  • Der må kun være én motor på cyklen
  • Motoren må kun være hjælpe, når der trædes i pedalerne
  • Motoren må ikke afgive mere effekt end 250 watt
  • Motoren må kun hjælpe op til et maksimum på 25 km/t
  • Med bremser, lys og andet udstyr gælder samme regler som for almindelige cykler

Kilde: https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/paa-cykel/koer-paa-elcykel

 

 

TILBUD