Om os

Om os

Innoliving.dk er en dansk internetbaseret virksomhed stiftet i 2014, som fokuserer på salg af innovative kvalitetsprodukter. Innoliving er en webshop med fokus på nytænkende produkter hvor kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed altid er vores øverste prioritet. Vi sender hver dag via vores GLS aftale, som muliggør lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Så snart du har angivet en bestilling, vil du modtage en ordrekvittering og efterfølgende et tracking nr, så du altid kan følge din pakke.
Derudover har vi udvidet de almindelige 14 dages retur-ret til 30 dage.

Du kan finde os på Facebook, og blive fan af www.innoliving.dk ved at klikke her.

Mission & Vision

Hos Innoliving er vores vision at bygge en stabil og succesrig virksomhed inden for nytænkende produkter. Vi vil løbende opdatere vores produktsortiment med nye innovative produkter. Vi prioriterer servicen meget højt og tilbyder derfor en billig fragtløsning på alle vores produkter i Danmark. Vores tre kernekompetencer er produkt, innovation og service.

I fremtiden vil vi forfølge vores koncept om at sælge innovative produkter, og vi vil konstant have fuld fokus på at ekspandere. Målet er at blive kundens foretrukne udbyder af de nyeste, innovative produkter. Samtidig vil vi bibeholde vores koncept om salg af innovative kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge, og derfor prioriterer vi kundernes anmeldelser højt hos Innoliving. Se bl.a. vores anmeldelser her 

Lager og håndtering

Alle vores varer bliver opbevaret sikkert og efter gode forhold, som efterfølgende bliver håndteret med kærlighed under levering. Derudover er vi underlagt GLS forsikring, så skulle der ske noget med varen, vil vi altid dække det, så du får en 100% funktionsdygtig vare.

Vækst og fremdrift 

Siden vores opstart i 2013, er Innoliving blevet en veletableret og anerkendt webshop. Vi har dagligt mange bestillinger og gør alt for, at vores kunder er tilfredse. Hos Innoliving er det kunden, som er i fokus, og det betyder, at vi går rigtig langt for at hjælpe dig som kunde. Derfor må du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller henvendelser. Du kan kontakte os på kontakt@innoliving.dk eller vores tlf. nr 25 94 94 78. 

Vores medarbejdere: 

Vores team er løbende blevet udvidet og består i dag af otte glade medarbejdere, som er klar til at assistere og hjælpe dig, så du får den bedste oplevelse.

Jonas
Medejer & Økonomi

Sebastian
Medejer & Indkøb

Sebastian
Marketing

Cecilia
Social-Media

Marianne
Kundeserviceansvarlig

Jeanie
Kundeservice

Mikkel
Grafiker

Christoffer
Bestyrelsesmedlem