Om os

Innoliving.dk er en dansk internet baseret virksomhed, som blev stiftet i 2013, som fokuserer på salg af innovative kvalitets produkter. Innoliving er en webshop med fokus på nytænkende produkter hvor kvalitet, sikkerheds og kundetilfredshed altid er vores øverste prioritet. Vi sender hverdag via vores GLS aftale, som muliggør lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Så snart du har angivet en bestilling, vil du modtage en ordrekvittering, og efterfølgende et tracking nr så du altid kan følge din pakke.
Derudover har vi udvidet de almindelige 14 dages retur-ret til 30 dage.

Du kan finde os på Facebook, og blive fan af www.innoliving.dk ved at klikke her.

Mission & Vision

Hos Innoliving er vores vision at bygge en stabil og succesrig virksomhed indenfor nytænkende produkter. Vi vil løbende opdatere vores produktsortiment med nye innovative produkter. Vi prioriterer servicen meget højt, og tilbyder derfor en billig fragt løsning på alle vores produkter i Danmark. Vores tre kernekompetencer er produkt, innovation og service.

I fremtiden vil vi forfølge vores koncept om at sælge innovative produkter, og vi vil konstant have fuld fokus på at ekspandere. Målet er at blive kundens foretrukne udbyder af de nyeste innovative produkter. Samtidig vil vi bibeholde vores koncept om salg af innovative kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge, og derfor prioriterer vi kundernes anmeldelser højt hos Innoliving. Se bl.a. vores anmeldelser her 

Lager og håndtering

Alle vores varer bliver opbevaret sikkert og efter gode forhold, som efterfølgende bliver håndteret med kærlighed under levering. Derudover er vi underlagt GLS forsikring så skulle der ske noget med varen, vil vi altid dække det så du får en 100% funktionsdygtig vare.

Vækst og fremdrift 

Siden vores opstart i 2013 er Innoliving blevet en etableret og anerkendt webshop. Vi har dagligt mange bestillinger og gør alt for, at vores kunder er tilfredse. Hos innoliving er det kunden som er i fokus og det betyder at vi går rigtig langt for at hjælpe dig som kunde. Derfor må du aldrig tøve med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål eller henvendelser. Du kan kontakte os på kontakt@innoliving.dk eller vores tlf. nr 25 94 94 78. 

Vores medarbejdere: 

Vores team er løbende blevet udvidet og består i dag af seks glade medarbejdere, som er klar til at assistere og hjælpe dig så du får den bedste oplevelse. 

Thomas – Facebook & kundeservice

Maikel – Tekniker

Cecilia – Kundeservice & SoMe

Jonas – Økonomi & medejer

Sebastian – Indkøb & medejer

Jeanie – Kundeservice