E-mobilitet

Leder du efter dit næste transportmiddel?

Lang rækkevidde

Skal du køre 10, 30 eller 80 km om dagen? Så har vi noget som passer perfekt til dig!

Billig at oplade

Det koster i gennemsnit kun 2,5 kr at oplade en el-cykel eller el-løbehjul fra GoRunner, så der er mange penge at spare på daglig transport.

Betal over flere måneder

Med vores partnerskab med både AnyDay og Viabill, kan du afbetale og betale over flere måneder.

Dansk Værksted og Service

Har du problemer med produkt, kan du altid besøge et af vores mange samarbejdværksteder i hele Danmark (Mentech)

Dansk Politi på GoRunner Løbehjul

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi er blevet politiets officielle leverandør af El-Løbehjul! Det betyder at du i flere regioner vil kunne spotte politiet på et GoRunner Comfort Løbehjul.

El-løbehjulene skal bruges som et led i Politiet nærmere arbejde med borgere, de vil med løbehjulene hurtigt kunne komme ud til diverse opgaver, uden at skulle starte bilen.
Politiets valg af løbehjul, afhængte først og fremmest af at løbehjulet var lovligt og godkendt til offentlig kørsel (alle reflekser samt maks 20km/t). Men de valgte også comfort grunden den høje kvalitet. Med GoRunners mange års erfaring med El-løbehjul, er de sikre på et pålideligt og stærkt el-løbehjul.

GoRunner comfort har op til 30km rækkevidde på én opladning, men derudover er det også super nemt og hurtigt at afmontere batteriet, og sætte et nyt i. Du er dermed sikret af du altid har nok strøm til at køre! d.

Se mere om GoRunner Comfort her

Ja! Alle vores el-cykler og el-løbehjul er godkendt til offentlig kørsel (undtaget eBike 140 som kun er til privat kørsel).

For at El-Løbehjul er godkendte, må de maks køre 20km/t og skal have lys både foran og bagved.
El-Cykler må maks køre 25km/t med motor(alt over skal være med pedaler), og skal være drevet af pedalfart, og ikke speeder.

Vi har siden 2019 solgt el-løbehjul og el-cykler i Danmark. Det betyder også at vi har en stærk ekspertise inden for produkterne.

Ligesom en bil, eller normal cykel, så vil der engang imellem være brug for service. Vi sidder altid klar til at hjælpe via telefon eller email. Skulle der blive behov, kan du altid indlevere den på vores værksted i Køge, eller hos vores samarbejdspartner Mentech, som har værksteder over hele Danmark.