El-Løbehjul – Jul 2022

Begrænset antal!
Tilbuddene er i kun i December!

Godkendt til offentligt kørsel

Alle vores modeller overholder hastighed- og sikkerhedsreglerne vedrørende el-løbehjul, det betyder at du trygt kan køre på cykelstier med dit løbehjul! *

Dansk Service

Som en af de eneste butikker i Danmark, har vi eget servicecenter og værksted. Det betyder at du altid kan få hjælp med dit løbehjul – skulle uheldet være ude!

100% Driftsikker

Vi har siden 2019 importeret og solgt el-løbehjul. Modellerne er blevet viderudviklet og produceret for optimale driftsikkerhed og stabilitet!

Dit nye transportmiddel

Er du udkig efter et nyt dagligt transportmiddel? Så kan der være god grund til at vælge et el løbehjul! Med et elektrisk løbehjul kan du nemt og ubesværet, snørkle dig gennem morgentrafikken.

Vi har siden 2019 solgt el-løbehjul i Danmark, det betyder at vi har optimeret og videreudviklet vores modeller, så du trygt kan købe dit næste transportmiddel hos alle! De fleste modeller kommer med punkterfrie dæk, så du ikke skal besværes med lapning og punkteringer.

Kun til Black Month har vi ekslusivt lave priser, og så får du både en gratis mobilholder og lås med!

*Bemærk at dette ikke omfatter “Urbanglide eCross Max” som kun er til privat kørsel. Derudover er det lovkrav at man altid bærer hjelm, samt har lyset tændt på sit el-løbehjul.