El Cykel Guide – Find den perfekte El Cykel hos Innoliving!

El Cykel

I Danmark er vi kendt for vores cykel-kultur og i en tid, hvor tanker om miljø og klima fylder hos mange, vælger flere og flere danskere en el-cykel som alternativ til at tage bilen. Hos Innoliving støtter vi op omkring dette og har derfor valgt at specialisere os i e-mobilitet, som er mere innovative, grønne og sjovere transportmidler end den almindelige cykel. 

El-cykel Urbanglide M1 & M2
Den perfekte el-cykel til daglig kørsel

Skærmbillede 2022-11-07 kl. 10.03.57

Få markedets absolut fedeste el-cykel, som er produceret i et stilrent design, hvor du ved første øjekast ikke bemærker, at det er en el-cykel!

  • Aftageligt batteri
  • Rækkevidde op til 60-80 km
  • Shimano 8-gear
  • Tektro Bremser
  • Lovligt og godkendt til offentlig kørsel

kr.18.495,00

kr.12.995,00

Godkendt til offentligt kørsel

Alle vores modeller overholder hastighed- og sikkerhedsreglerne vedrørende el-cykel, det betyder at du trygt kan køre på cykelstier med din el-cykel! *

Dansk Service

Som en af de eneste butikker i Danmark, har vi eget servicecenter og værksted. Det betyder at du altid kan få hjælp med din cykel – skulle uheldet være ude!

100% Driftsikker

Vi har siden 2019 importeret og solgt el-cykler. Modellerne er blevet viderudviklet og produceret for optimale driftsikkerhed og stabilitet!

Dit nye transportmiddel

Er du udkig efter et nyt dagligt transportmiddel? Så kan der være god grund til at vælge et el cykel! Med en el-cykel, kan du hurtig køre 25km/t, uden at få sved på panden , og bakker bliver let som en leg!

Du kan endda i disse tider, udskifte din bil med en el-cykel og spare mange penge hver måned.

*Bemærk at dette ikke omfatter “Urbanglide 140” som kun er til privat kørsel.